A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: unserialize(): Error at offset 58 of 77824 bytes

Filename: drivers/Cache_file.php

Line Number: 62

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/users/serverpilot/apps/nepisirsem/public/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: controllers/boot.php

Line Number: 20

Kayısılı Ağaç Pasta Tarifi / ne pişirsem?

Kayısılı Ağaç Pasta
8 Kişilik

Malzemeleri:

Kek Malzemesi
1.5 Su Bardağı Pudra Şekeri
200 gr Tereyağı
2 Portakal Kabuğu Rendesi
10 Yumurta
Krema Malzemesi
200 gr Kayısı Püresi
3.5 Çay Bardağı Şeker
10 Yumurta Sarısı
500 gr Çırpılmış Şanti


Kayısılı Ağaç Pasta Tarifi'nin Yapılışı:

Çukur bir kapta pudra şekeri, yumuşamış tereyağı ve portakal kabuğu rendesini mikserle iyice karıştırın. Karışıma çırpılmış yumurtaları ekleyip yeniden karıştırın.
Karışımdan aldığınız parçaları tavada ince plakalar halinde kızartın. Keke benzeyen kızarmış hamurları bir gün süreyle buzdolabında bekletin.
Kayısıyı püre haline getirip kaynatın. Kaynamakta olan püreye 10 yumurta sarısı ve toz şeker karışımını yedirin. Çırpılmış şantiye kayısı püreli sosu ekleyip iyice karıştırın, buzdolabında bir süre dinlendirin.
Hazırlamış olduğunuz keklere ağaç gövdesi gibi şekil vererek ortasına kremayı dökün. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Pastayı dilediğiniz istediğiniz şekilde kesip, süsleyerek servise sunun.


İlgilenebileceğiniz tarifler: